Forside

     
Kuld 2003

Chili

   

Bon'obis Chatting Chili - Født 30.03.2003 - Hvid m. Brun

 

20.03.2009: Efter 61 dage fødte Chili 2 hanner, begge hvid m. sorte pletter
18.01.2009: Chili er blevet parret med Spotty Buddy Velvet Freckles
2005: Chili deltog i Dansk Dalmatinerklubs 25 års jubilæum. På første dag fik hun en 2. præmie og på anden dagen en FLOT 1. PRÆMIE - et stort tillykke til Erik og Chili !!! 

Chili bliver bedømt af Mr. R. Gregory

Erik og Chili i udstillings-ringen

Chili tager sig et velfortjent hvil !!!

- CHILI'S EGEN FORTÆLLING -

- HEJ !!!
JEG HEDDER CHILI
Jeg nyder livet, holder af at gå ture, lege med andre hunde, gå pænt i snor, køre bil alene ..... næsten, Sekita er der til at køre bilen ..... så jeg også kan komme ud at opleve noget uden at min mor (Bonnie) er med. 

Gå tur UDEN SNOR - JEG KOMMER NÅR DER BLIVER KALDT !!!! -hvis ikke jeg liiiiige er ved at fange en mus (man har da lov at drømme).
Jeg synes "vores" kat er sød, selv om han ikke vil lege, han er vist lidt for gammel/selvsikker. Med alderen har jeg lært at det er ganske hyggeligt med "sin egen" kat i husstanden og vi omgås ganske fredsommeligt.

Vores dagligdag er:  - en tur ud i haven inden morgenmaden og MORGEN-GÅTUR, HERLIGT. Først løber vi (Bonnie og Dafoe) lige forbi naboens have, så vi kan komme ud ved markerne, dér er der frit løb. Lidt senere kommer vi til et område hvor min mor (Bonnie) og jeg drøner rundt, træner fangeleg, kamplege, trækkelege (med tørt græs) i et rasende tempo - dét er bare skøøøønt. Resten af turen går mest med at snuse, hvis vi da ikke møder nogle af vores hunde- og menneske venner, så skal der hilses og leges igen.

Vel hjemme tømmer jeg en halv vandskål (!!?), og så er det tid til formiddagspause i huset, mens Lennart og Sekita går over på værkstedet. De kommer tilbage 2-4 timer senere (= træning i at være alene hjemme), og når de har fået lidt mad kommer vi med over på værkstedet (jeg ta´r en lille tur om på græsplænen inden) og så er vi sammen indtil aften turen. Vi får vores aftensmad - og så går det afsted som på morgenturen. Nogle gange når vi kommer hjem bliver der tændt op i brændeovnen og så ligger vi ved den og hygger os. Jeg "nipper" i et stykke brænde hvis jeg kan se mit snit til det. 

Alt i alt et rigtigt hundeliv.

PS. Jeg havde det fint nytårs aften, både med lysglimtene og de høje brag, det er da ikke noget at gå op i !!!

HER ER CHILI  - KUN 5 UGER

CHILI OG ENJA, VI ER 7 UGER.

4 MÅNEDER ...OG LIDT TÆNKSOM

... EN GLAD CHILI PÅ TUR...  

HVOR BLEV DE ANDRE AF ???
Her kommer så nogle billeder af Holly og jeg. Vi er nu 5 mdr. og vi har været ude at gå i dejligt regnvejr ! ! ! - vi kom forbi en mark (og lidt ind på den), og blev EKSTRA BRUNE. Vi er rene inden under, fandt vi ud af efter et lille brusebad, men skidt pyt det må man ta´ med ovenpå alt det sjove ..... VILDT LØB, SIDELÆNS RULLEFALD, VILDE SPRING o.s.v. sammen med vores hundemor BONNIE. 

September 2003: SÅ ER HOLLY FLYTTET HJEMMEFRA, jeg ligger her og slapper af og breder mig, nu er jeg den eneste "lille", så nu bliver jeg forkælet og hygget om - UHHHMMMMMM.

17.01.04: VINTERBILLEDER - CHILI, BONNIE OG DAFOE KLAR TIL AT GÅ AFTENTUR

Chili

Chili og Bonnie

Neeej, hvad er det ?... uhmm en lille pind ! 

- speciel smag !!!

2003: Chili har været på udstilling i Silkeborg (7.9.03), Næstved (18.10.03) og Herning (1.11.03), hver gang er hun blevet flot placeret med: SL (SÆRDELES LOVENDE).

CHILI   7 UGER